Esteu aquí

LA INESTABLE DE LLAVANERES, COMPANYIA DE TEATRE


La Inestable de Llavaneres és una companyia de teatre formada per persones que es vinculen d'alguna manera a Sant Andreu de Llavaneres, ja sigui perquè en són fills o hi viuen, o bé perquè hi tenen alguna relació d'amistat, feina, etc. La llista és llarga i flexible, és a dir que s'amplia o es redueix en èpoques de glòria o de penúria, relacionades normalment amb la producció de les obres o amb el lideratge dels directors.

Dades de l'entitat

Nom
La Inestable de Llavaneres, cia de Teatre
Adreça
08392
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Telèfon
637743838
Adreça de correu electrònic
Àmbit
cultural
Quota
Quota inicial i única de 20 euros
Data de constitució de l'entitat
13-09-2018
nif
G67323923
Núm. registre local d'entitat
80
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
45467

Qui som

Carme Julià
Presidenta
Lurdes Saavedra
Secretària
Jordi Ortiz
Tresorer

Enllaços interessants

Us acompanyem durant el confinament

Ara que ens trobem que no podem anar a assajar les obres que us estàvem preparant per aquesta primavera i estiu hem decidit organitzar-nos perquè ens pugueu sentir cada dia.

Els membres de la companyia hem gravat la narració de contes per a tots els qui esteu passant el confinament a casa i vulgueu la nostra companyia. Cada dia feiner ens podreu sentir a Ràdio Llavaneres (107.8 FM) a 2/4 d'11 i a 2/4 de 6. Els caps de setmana i festius us volem fer companyia a 2/4 de 10, a 2/4 d'1 i a 2/4 de 6.

Inestable de primavera

Mentre l'equip del «Mamma Mia!» Comença a relligar les escenes, una part de la companyia, dirigits per Minerva López, us ha preparat una nova obra.
«L'Herència» de July de Grandy és un drama amb tocs d'humor. La podreu veure el cap de setmana del 25 i 26 d'abril a la Sala Polivalent d'El Casal de Llavaneres. Dissabte a les 22 hores i diumenge a les 18 hores.
Com ja s'ha fet en altres ocasions, el mètode serà d'entrada inversa.
Us hi esperem!

La Inestable fa amics

Hem buscat amics a un cop de vaixell, mireu a qui hem trobat: http://inestabledeteatre.blogspot.com/2020/01/fent-amics.html?m=1

La Inestable i Càritas

Aquesta setmana La Inestable ha lliurat a Càritas els aliments que els espectadors vau dur-nos durant les representacions dels Pastorets de la Inestable. Estem molt contents de contribuir en totes aquestes activitats solidàries: La Mataró, Càrites, etc.

Tornen els pastorets

Amb la força dels més petits i també dels més grans, des de fa tres mesos, Carme Julià, Neus Gómez, Jordi Ortiz, Rosa Robles i Ester Ortiz de Lazcano, amb la inestimable col·laboració de l'equip tècnic que munta escenari, Toni Granollers i Neus Relats, els Pastorets tornen al teatre amb una nova versió.

Vols fer teatre amb nosaltres?

Si tens entre 12 i 18 anys i t'agrada ballar, cantar i actuar damunt d'un escenari, contacta amb nosaltres. Som la companyia Inestable de Llavaneres.

Comença l'Any Mamma Mia!

Aquest juliol, La Inestable en munta una de grossa... Si tens entre 15 i 19 anys i t'agrada cantar i ballar, no t'ho pensis dues vegades. Si ets més crescudet i vols participar, no pateixis, també tenim lloc per tu. DM o email (dades a la bio).

La Inestable puja 'Divorci' a l'escenari

La companyia Inestable de Llavaneres presenta aquest cap de setmana l'obra 'Divorci', de Franz Keppler, amb una doble sessió: dissabte 6 d'abril,a les 21.30, i diumenge 6 d'abril, a les 18.30 hores. L'entrada és inversa: es paga la voluntat, a la sortida, en funció del que l'espectador consideri que és just.